Afdrukken

Op je telefoon staan je snelste herinneringen, op je camera staan je mooiste foto’s. Natuurlijk swipe je zo af en toe even je apparaten door om ze te bekijken. Veel foto’s verdienen het niet om voor eeuwig digitaal te blijven. Er gaat niks boven een echte afdruk, op 10x15cm, of groter. Veel groter. Bekijk hier alle mogelijkheden tot afdrukken van je foto’s. Het maakt niet uit of het van een negatief komt, van je geheugenkaart of van je smartphone. Alles is mogelijk. Al je foto’s worden afgedrukt op hoogwaardige materialen van Fuji, Noritsu of Epson.

Digitaal tot 30x45

Smart Picture Creation
Wetransfer
E-mail
€ 1.00 vaste kosten
€ 4.00 vaste kosten
€ 2.50 vaste kosten

Smart Picture Creation

Afdrukken tot 30x45 drukt u snel af in onze winkel. Onze fotoprinter van Fuji is direct gekoppeld met de computers in onze winkel en met de speciale Smart Picture Creation Software kunt u vanaf uw eigen computer of telefoon direct foto's naar ons werkstation sturen. U betaald hiermee de laagste vaste kosten en de foto's liggen hiermee het snelst voor u klaar. De software kan zowel op de computer als op uw tablet/telefoon worden gebruikt. Klik hier voor de informatie- en downloadpagina.

Wetransfer

Ook kunt u ervoor kiezen de foto's via Wetransfer naar ons te verzenden. Omdat de verwerking hiervan meer tijd en energie kost zitten de vaste kosten hiervan op €4,-. Deze komen bovenop de afdrukkosten. Let wel op dat u uw contactgegevens en de gewenste maat en papiersoort ook niet vergeet door te geven. Foto's via wetransfer kunnen verstuurd worden naar [email protected]

Bekijk hier alles over afdrukken tot 30x45cm >>

Vergrotingen

Wij bij Print-Inn buigen ons ook graag over foto’s groter dan 30x45 cm. Deze worden via een speciale printer afgedrukt en kunnen achteraf eventueel ook opgeplakt worden op diverse materialen.

De levertijd hiervoor ligt vanaf 1 week voor afdrukken ook als u ze via de Smart Picture Software besteld. Voor linnen ligt de levertijd vanaf 1,5 week; deze laatste besteld u altijd in overleg met ons in verband met de omslag die er gemaakt word naar de zijkant toe.

Bekijk hier alles over afdrukken op canvas of groter dan 30x45cm >>

Opplakken

Om te voorkomen dat uw afdruk krom trekt of gaat rimpelen in een lijst, kunt u ervoor kiezen om uw afdruk op te laten plakken. Op die manier heeft u langer plezier van uw afdruk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees hier alles over opplakken >>

Folie of Acrylaat

Naast de mogelijkheid om plaatmateriaal als aluminium bibond of pvc aan de achterkant van uw foto te plakken, kunt u er ook voor kiezen om de foto aan de voorkant van een (bescherm)laag te voorzien. Acrylaat is een plaat kunststof die op uw foto wordt geplakt. Acrylaat heeft als eigenschap dat deze erg helder doorkijkt, waardoor uw foto echt tot leven komt. Ook folie kan ervoor zorgen dat er een dimensie aan uw foto toegevoegd wordt. Folie is goedkoper dan acrylaar en kan geleverd worden in een verscheidenheid aan afwerkingen, denk hierbij aan mat, glans en satijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees hier alles over Folie en Acrylaat >>

Copyright © 2020 Fotohanskeuzekamp.nl