Foto's tot 30x45

Wij zijn bij Print-Inn gespecialiseerd in het afdrukken van hoogwaardige prints. In onze winkel kunnen wij binnen een uur de meest voorkomende formaten tot 30x45cm afdrukken. Daarnaast kunt u vanuit huis uw foto’s direct naar onze printer sturen met de Smart Picture Creation software.

Daarnaast kunt u de foto's per e-mail of wetransfer naar ons toesturen. Let op, omdat foto's die via mail of wetransfer aan ons gezonden worden aanzienlijk meer werk opleveren zijn de startkosten hiervan hoger. Let erop dat u duidelijk aangeeft in welk formaat u de foto's aanlevert en afgedrukt wilt hebben en of de afdruk op glanzend of mat papier afgedrukt moet worden. 

Smart Picture Creation
Wetransfer
E-mail
€ 2.00 vaste kosten
€ 5.00 vaste kosten
€ 3.50 vaste kosten
tot 100 - 1 uur / meer dan 100 - 1 dag
1 dag
1 dag

Ons Digitale fotolab.

Afdrukken tot 30x45 drukt u snel af in onze winkel. Onze fotoprinter van Fuji is direct gekoppeld met de computers in onze winkel en met de speciale Smart Picture Creation Software kunt u vanaf uw eigen computer of telefoon direct foto's naar ons werkstation sturen.

De printer biedt hoogwaardige kwaliteit en anders dan een inkjet-printer gebruikt deze printer een laser en echte chemie, waarbij kleuren extra goed tot hun recht komen.

Formaat

Onze printer is voorzien van de meeste standaard fotoformaten. Denk hierbij aan afdrukken op 10x15, 13x18, 20x30 en 30x45cm. Daarnaast zijn er een boel speciale formaten zoals pasfoto formaat, panorama formaat en diverse andere verhoudingen. Als u een afdruk wilt maken, probeer er dan achter te komen in welke verhouding u de foto aanlevert om te voorkomen dat er randjes afvallen of witte randen bij op komen. Op onze computers of binnen de Smart Picture Creation software kunt u dit tijdens het bestelproces precies inzien.

Het bestellen van vergrotingen vanaf 40x40 is ook mogelijk via de Smart Picture Creation software, let wel op dat daar een langere levertijd voor geld dan bij de kleinere formaten, kijk voor meer informatie bij Grote Formaten (Papier)

Wilt u afdrukken in een specifieke maat voor bijvoorbeeld een rond lijstje, neem dan even contact met ons op of kom even in onze winkel langs.

Mat of Glans?

U heeft hierbij de keuze uit verschillende papiersoorten. Kiest u ervoor om uw foto in te lijsten, dan moet u goed opletten welk glas er in het lijstje zit. Gespiegeld glas werkt beter met een afdruk op mat papier, omdat dit minder snel aan het glas vastplakt. U kunt ook rekening houden met de plek waar de foto komt te hangen of glans dan wel mat beter geschikt is. Natuurlijk is een persoonlijke voorkeur in dit verhaal ook van belang.

Wilt u advies over hoe u het de manier en het formaat van afdrukken, kom dan gerust eens in de winkel langs. Als u de te printen foto dan direct meeneemt geven wij graag een advies op maat.

Fuji Frontier 550

Smart Picture Creation

Wilt u digitale foto's direct naar onze fotoprinter sturen? Dat Kan! Op deze pagina vind u alle informatie die u nodig hebt.

Om uw foto's direct naar onze Noritsu Foto Printer te sturen heeft u speciale software nodig. Deze software heet 'Smart Picture Creation'. De software is gelijk aan de orderstations die u bij ons in de winkel vind en zijn gemakkelijk in het gebruik. U kunt de software op de volgende plek downloaden:

Smart Creation Software voor MAC (Code EU-6RSJ)

Smart Picture Creation voor Windows (Code EU-6RSJ)

Smart Picture Creation voor Android (Code EU-6RSJ)

Smart Picture Creation voor IOS (Code EU-6RSJ)

 

Na de software te hebben gedownload kunt u hier de gebruiksaanwijzing voor zowel Mac als Windows vinden.

Smart Picture Creation
 
Copyright © 2020 Fotohanskeuzekamp.nl