Smart Picture Creation

Foto's bestellen via Smart Picture Creation

Foto's online bestellen in onze winkel was nog nooit zo makkelijk! Via deze software is het net of u bij ons in de winkel zit.

U kunt de meest gebruikte maten in de software vinden en makkelijk de gewenste hoeveelheid en uitsnede maken. Als u klaar bent upload u de foto's direct naar onze fotoprinter en liggen ze een dag later voor u klaar in de winkel.

Download Smart Picture Creation

Wilt u digitale foto's direct naar onze fotoprinter sturen? Dat Kan! Op deze pagina vind u alle informatie die u nodig hebt.

Om uw foto's direct naar onze Noritsu Foto Printer te sturen heeft u speciale software nodig. Deze software heet 'Smart Picture Creation'. De software is gelijk aan de orderstations die u bij ons in de winkel vind en zijn gemakkelijk in het gebruik.

LET OP: Het is belangrijk dat u bij de installatie van deze software de juiste code gebruiklt zodat de foto ook daadwerkelijk bij ons in de winkel aangeleverd word. Deze code is EU - 6RSJ.

U kunt de software op de volgende plek downloaden:

Smart Creation Software voor computers met MAC (Code EU-6RSJ)

Smart Picture Creation voor computers met Windows (Code EU-6RSJ)

Smart Picture Creation voor telefoons met Android (Code EU-6RSJ)

Smart Picture Creation voor telefoons met iOS (Code EU-6RSJ)

 

Na de software te hebben gedownload kunt u hier de gebruiksaanwijzing voor zowel Mac als Windows vinden.

Smart Picture Creation

Gebruiksaanwijzing Smart Picture Creation op je Mac

Je staat op het punt om Smart Picture Creation te installeren op je Mac. Lees hieronder de stappen die je moet doorlopen voor een goed werkend programma. 

Voor de installatie

LET OP: Je Apple geeft aan dat het openen van de software niet mogelijk is, omdat de ontwikkelaar niet geregistreerd is bij Apple. Om de software toch te kunnen openen drukt u in Finder met de rechtermuisknop op het bestand terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt. Hierdoor maakt u een uitzondering voor het installeren van deze software. Meer informatie over deze handeling vindt u hier: https://support.apple.com/kb/PH25088?locale=nl_NL

Na de installatie

Na het installeren van Smart Picture Creation begin je met het invoeren van de activatiecode. Dit is EU-6RSJ, gebruik de hoofdletters! Als dit gedaan is klik je op “Volgende”. In stap 2 voer je een geslacht in en de overige gegevens die gevraagd worden, klik weer op “Volgende”.

Nu kom je uit bij stap 3. Je hoeft alleen de velden waar een sterretje bij staat in te vullen. Let op! Wijkt je factuuradres af van het opgegeven adres, klik dan op “nee”. Als je daarna op volgende klikt kan je een goed factuuradres opgeven. Als alle adressen goed zijn ingevoerd klik je weer op “volgende”. Nu ontvang je je inloggegevens. Sla deze goed op, wellicht heb je ze in de toekomst nog eens nodig.

Het gebruik

De eerste stap is simpel; open Smart Picture Creation. Deze kan in je map programma’s staan, of in je dock.

In het beginscherm zie je een aantal foto’s staan, onder andere met de tekst “foto’s/posters”. Klik hierop. Nu volgen er vier stappen om je opdracht te voltooien.

  • Als het goed is zie je nu een verschillende fotoformaten verschijnen. De eerste keuzes zijn 10x15 (voor foto’;s van spiegelreflexcamera’s), dan zie je 10x13 (van compactcamera’s) of 10x18 (breedbeeldfoto’s). Onderin je scherm zie je de knop “meerformaten”. Als het gewenste formaat er niet bij staat klik je daarop. Als je een formaat hebt geselecteerd bevestig je dat door op “volgende” te klikken.
  • In deze stap selecteer je je foto’s. Klik op de knop “Foto’s toevoegen”, deze vind je linksonder in je beeldscherm. Er verschijnt nu een scherm van waaruit je je foto’s kunt selecteren. Als je selectie compleet is klik je op “open”. Nu krijg je de mogelijkheid om de foto te bewerken. Klik op de twee pijltjes die rechtsonder in de foto staan.
  • Nu zie je in je scherm allerlei functies verschijnen. Klik simpelweg op de bewerking die je wil toepassen en je ziet het beeld gelijk aangepast worden. Aan de rechterzijde van het beeld kun je de hoeveelheid prints en eventueel het formaat aanpassen. Na het bewerken klik je op “terug”. Nu kan je eventueel nog foto’s aan de order toevoegen. Dan klik je op de knop “Foto’s toevoegen. Is dat niet de bedoeling dan ga je de order voltooien. Dit gebeurt door op de knop “Volgende” te klikken. 
  • Je krijgt nu een melding te zien dat je de uitsnede van de foto’s moet controleren. Als het goed is zie je geen witte randen, tenzij je daarvoor gekozen hebt. Als dat wel zo is klik je bovenin beeld op “2 – selecteer foto’s”. Daar selecteer je “Fit In / Fill In”. Daarna klikt u wederom op “Volgende”. Als je dat nogmaals doet rond je de order helemaal af. Je kunt de opdracht nog voorzien van een commentaar en een bijschrift. Als je dat gedaan hebt klik je op “Afronden”. Dan wordt de foto geupload naar onze winkel en kunnen wij voor je aan de slag.
Copyright © 2020 Fotohanskeuzekamp.nl