Ontwikkelen

Een goede afdruk begint met een goed negatief.

Print-Inn verzorgt graag het ontwikkelen van al je films, kleur of zwart-wit. Of het nou om kleinbeeld of middenformaat gaat, of het nou dia’s of negatieven betreft; wij ontwikkelen het voor je.

Type
Prijs
Kleinbeeld kleur (C-41)
3,50
Kleinbeeld zwart-wit
5,00
Kleinbeeld zwart-wit + forceren
1,50
Middenformaat (120mm)
5,00
Dia
5,00
Wegwerpcamera
4,50
Leeg of mislukt
2,50
Indexprint
1,25
Low-res CD 24
5,00
Low-res CD 36
6,00

Kleinbeeld of Middenformaat.

Kleinbeeld- of 35mm-film is de meest gangbare film die wordt gebruikt. De meeste mensen kennen deze film als de bekende fotorolletjes. De film zit hierbij in een kokertje en de afmeting van de negatieven zijn 24x36mm (doorsnee 35mm).

Middenformaat film is van een groter formaat. Anders dan de kokertjes van is deze film om een spoel gewikkeld. De hoogte van de film is altijd 6cm, maar negatieven variëren per camera van 4,5mm tot 9 of zelfs 12cm. Het aantal foto's dat je met een dergelijk rolletje kan maken is dus ook verschillend.

film

Zelf ontwikkelen

Als u bekend bent met zelf ontwikkelen en hiervoor benodigdheden zoekt kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen producten van uiteenlopende merken leveren, zoals Hama, Ilford, Tetenal enz. Veel van deze producten hebben wij niet standaard op voorraad en deze staan ook niet op onze website. Zoekt u specifieke product, laat het ons gerust even weten.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Copyright © 2020 Fotohanskeuzekamp.nl